Öppnar litterär scen i Sundsvall 6 juni

på vift i magiska Medelpad

Att resa med en liten grabb i 30°c och trasig AC gjorde att vår resa tillsammans blev helt fantastisk. I stället för 4.5h tog resan 8.

Många stopp för fika och glass. Doppa fötter i sjön, gunga, prata lyssna på Dumbo den flygande elefanten otaliga gånger. Ta småvägar för att ha fönster öppna och hitta nya vackra ställen att stanna igen och fotografera. Säga vad man säga vill om medelpad. Men vackert är det. När vi satt där vid sjön tänkte jag… näe jag åker aldrig tillbaka till Stockholm.

Ikväll har jag fått musiken av Thomas Tibert  som skapat ljudkonsten till min poesi och jag ser verkligen fram emot att få dela det med er den 6 juni när jag, tillsammans med poeten Anita Jacobson fått äran att öppna den litterärascenen på nationaldagen. Det hela arrangeras av Akademibokhandeln Vängåvan.

Thomas Tibert har jobbat i flera musikkonstallationer och pågående projekt är Cotton Ferox, Kroll Splint & Audio Spirits.

Hoppas vi ses den 6e!

wp-1464811729855.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *